Frank Goris

+32 (0)3 238 04 41

Camera-inspectie: snel en vakkundig lokaliseren en oplossen van problemen met uw riolering.

Dankzij een onderzoek van uw riolering met camera-inspectie kunnen we verstoppingen, lekken, barsten, breuken of verzakkingen in afvoerleidingen en rioolbuizen snel in kaart brengen.

Problemen met uw riolering kunnen veroorzaakt worden door een voorwerp dat de leiding blokkeert, ingegroeide wortels, kalkaanslag of een breuk, barst of verzakking die voor lekkage zorgt. Via camera-inspectie kunnen we de oorzaak van het probleem detecteren zonder eerst iets open te moeten breken.

Frank Goris uit Antwerpen is een specialist in rioleringswerken sinds drie generaties en na het camera onderzoek staan we u dan ook graag bij met deskundig advies over hoe u het probleem met uw riolering of septische put het best kan oplossen.

Samen met mijn zoon en neef voer ik alle werken persoonlijk mee uit ! Wij maken er een erezaak van om alles proper achter te laten. Indien er breekwerken nodig zijn dan wij kunnen achteraf uiteraard ook instaan voor vloer-, metsel- en bezettingswerken en de aanleg van bestrating, terrassen of opritten.

Wij zijn actief in gans de provincie Antwerpen en omdat wij een klein en familiaal team zijn kunnen wij eerlijke en zeer concurrentiële prijzen hanteren!

Contacteer ons vandaag indien u graag meer informatie wil of indien u volledig vrijblijvend een gratis offerte wil ontvangen.

Zelfwerkend patroon


Eerlijke prijzen


Na de werken alles 100% netjes opgekuist


Gratis offerte

+32 (0)3 238 04 41