Frank Goris

+32 (0)3 238 04 41

Herstellen en waterdicht maken van beerputten

Lekt uw septische put ,stinkt uw beerput  of vertoont uw beerput betonrot ?
Doe dan beroep op het familiebedrijf Frank Goris in Antwerpen. Wij leveren al sinds 1947 vakwerk, en dat van generatie op generatie. Onze specialiteiten zijn het herstellen en waterdicht maken van septische putten en regenwaterputten, het plaatsen van putdeksels en alle andere rioleringswerken.

Herstelling van uw beerput?

Vroeger werden beerputten gemetst vandaar dat heel wat oudere woningen uitgerust zijn met een gemetste put. Na verloop van kunnen er lekken, barsten en scheuren ontstaan en moet de beerput dan ook terug waterdicht gemaakt worden. U doet er goed aan om zo snel mogelijk een diagnose te laten stellen om schade aan funderingen of problemen met opstijgend vocht te vermijden.

Eerst en vooral kom ik als zaakvoerder zelf bij u ter plaatse voor een juiste diagnose van uw septische put. Dit is uiteraard volledig vrijblijvend en u ontvangt nadien van ons een gedetailleerde offerte zodat u perfect weet waar u aan toe bent voor de herstelling van uw beerput.

Voor de werken zelf kan u rekenen op meer dan drie generaties vakkennis. Wij zijn een klein familiaal team, daardoor kunnen wij snel op de bal spelen en werken aan eerlijke, competitieve tarieven.

Wij voeren beerput werken uit in gans de provincie Antwerpen, dus bel ons even op voor meer info, een gratis offerte of een referentie bij u in de buurt!

Zelfwerkend patroon


Eerlijke prijzen


Na de werken alles 100% netjes opgekuist


Gratis offerte

+32 (0)3 238 04 41